Vi är Evolution Media.

SoMe marknadsföring

Som en byrå ägd av Gen Z kan vi sociala medier innantill. Faktum är att vi aldrig upplevt ett liv utan sociala medier. Detta är verkligen våran drill. Vi skapar skalbara och slagkraftiga kampanjer med en autentisk och personlig kommunikation som kommer ge er en fantastisk avkastning.

Influencer marknadsföring

Med influencer marknadsföring skapas en kraftfull och autentisk kommunikation som berör mottagaren. Influencer marknadsföring bygger upp en social proof som når ut till en definerad målgrupp. Influencers hjälper dig att bygga upp din varumärkeskännedom samt din identitet.

I kampanjerna använder vi flera olika KPI för att ständigt optimera för att nå bästa möjliga avkastning.

Vi använder oss av vårt egna Tjenare för att bygga grymma kampanjer.

Vår approach

01. Planering

Vi köper aldrig grisen i säcken. Det vore ju som att skjuta utan att sikta eller hur? Därför måste vi veta vart vi ska börja. Vi börjar med att lära känna ert varumärke, identifiera mål & KPI, målgruppsanalysering samt segmentering för att ge oss en tydligare och ärligare bild av vad vi står framför.

Vi installerar även din spårning med färsk info från relevanta pixlar, triggers och olika events. På så sätt kan vi spåra kundresan bättre så att konverteringarna bara kan rulla in och ge oss den fantastiska avkastningen.

Google Search Console? Självfallet. Tag Manager? Oundvikligt. GPDR-vänligt? Skulle inte ens våga föreställa något annat.

02. Aktivering

I detta stadiet blir drömmar verklighet. Kampanjer är inte one size fit all, vi anpassar därav vår kampanj till målgruppen. Vi lägger på ett extra kol för att säkerställa maximal exponering och bästa resultat i de olika digitala kanalerna.

Vi säkerställer att vi når upp till tidigare visioner och mål genom att ständigt trixa med kampanjerna.

Sitt ner, ta en kopp kaffe och bara se hur pengarna trycks till dig.

03. Optimering

O du milde vad vi älskar data och statistik. Vare sig det är i en snygg Geckoboard eller som ett klassiskt excelblad tar vi gladeligen emot den. Vi genererar en omfattande rapport och ger dig insikt på din organiska samt betalda trafik.

Bästa delen med det hela? Vi tar denna statistik och börjar marknadsföra till Lookalike Audiences liknande målgrupper för generera ännu mer cash.

Få en kostnadsfri analys av hur ni ska lyckas digitalt!

Vi har arbetat med bland annat:

AIAIAI / American Express / Cargolux / Atmaze Consulting / Feel Design / Feel Free Design / Fordonscompaniet / Litauiska Föreningen / TFK / The Steakhouse / Top Piooner Group / Sitz Design / Wefightcovid / YK Medical

Vill du boka ett möte med oss?

Mötet med reklambyrån Evolution Media är gratis och förutsättningslöst. I detta mötet kommer vi diskutera digitala strategier och olika skräddarsydda lösningar för att ni ska kunna växa och öka er försäljning.

Samtalet är till för bolag som vill:

  • Växa och få högre försäljning via E-handel.

  • Optimera sin digitala marknadsföring med en av Sveriges ledande digitalbyråer.

  • Få en ordentlig skjuts inom E-handel och Retail.

  • Arbeta med en byrå som pressar kostnader och jobbar 24/7